Om Design 8410

Design 8410 er et mindre designfirma, der laver lamper og møbler i træ. Firmaet består af Bendt, der er autodidakt designer med mange ideer samt Birthe, der står for administrationen.

Bendt elsker træ og det enkle og stirene udtryk der kan skabes med blot et enkelt stykke træ. Sjove og anderledes lamper og møbler med et spændende design og umiddelbar funktion har altid lagt ham på sinde. Med et kritisk øje på form, funktion og kvalitet er det  vigtigt for han at alle Design 8410´s produkter, både lamper og møbler, lever op til hans egne strenge krav om brugbarhed og smukt skaberværk. Da virksomheden ikke er stor er der ofte ikke langt fra tanke til handling, hvis en ny ide presser sig på, så vejen fra tegnebrættet til det færdige produkt er ikke lang.

Birthe svæver over vandende og sørger for at Bendt kreative indfald og idéer omsættes til et færdigt produkt i butikken med billeder og tekster samt at ordrene der kommer ind bliver pakket og sendt afsted til tiden.

Vision:

Design8410 gør ide til virkelighed, gør tanker til produktion.

Visionen for Design8410 er at udvikle og videreudvikle enkelt, stilrent og smukt design til hjemmet, som vedvarende kan skabe glæde

 

Mission:

Design8410 lægger vægt på at skabe stilrent, tidløst og funktionelt interiør, i høj kvalitet i såvel design som i produktion.

Faktisk kan vi slet ikke lade vær’!

Desuden holder vi af ting som er finurlige, skæve, anderledes – og sælger derfor også varer som ikke er af egen produktion.